Tenozid 12 5L.

Tenozid 12 er en meget kraftig kalkfjerner, der effektivts fjerner sel ekstreme kalk- og rustaflejringer. Kalkfjerneren opløser kombinationer af både fedt, olie; kalk og rust. Er ideel til at blive brugt i fx svømmehaller og badeanstalter med kraftige kalkaflejringer.
Varenummer: 2033
Tenozid 12 5 Liter Med denne kraftige kalkfjerner kan du let fjerne selv de mest slemme tilfældeaf kalkaflejringer. Tenozid er velegent til at blive brugt dagligt i vådrum, hvor hygiejnen er i centrum. Specifikationer: Volumen: 5 liter
Kunder der har købt denne vare købte også

RC S. microfiberklud 40x40 blå

Varenummer: 2700
Microfiberkluden kan bruges både tør og fugtig til overfladerengring – den har stærk sugeevne og er din bedste ven i kampen mod støv.

Supply WC-Rens Stærk 750ml

Varenummer: 2028
Supply WC rens er et meget effektivt rengøringsmiddel og kalkrenser. Kan let fjerne selv de mest genstridige belægninger af kalk, løberust, okkeraflejringer og smuds. Virker huritgt og giver altid et godt og rent resultat.

Unger gummi ***105 cm.

Varenummer: 1102
Ettore gummi er naturgummi i særklasse. Gummiet er af høj kvalitet med medium hårdhed og skarp kant. Derfor er gummiet let at anvende og brugt af tusindvis af professionelle verden rundt.

Køkkenposer 37x60 cm.(56)

Varenummer: 2610
Disse transparante køkkenposer fungerer til alt køkkenaffald og lavet af stærkt plastik. Poserne, eller sækkene, er gennemsigtige og kan derfor også bruges til affald der skal på genbrugsstationer eller lossepladser, med reglement herom.