Tana Tanet SR15 1ltr universal

Dette universalrengøringsmiddel er til gulve og andre overflader. SR 15 sikrer effektiv og dybdegående fjernelse af snavs og fedt. Produktet er især egnet til brug i kombimaskiner grundet sin lavtskummende funktion.
Varenummer: A0627
Tana Tanet SR15 Specifikationer: Mængde: 1 liter Farve: Blålig PH-værdi: 8,6 Lugt: Karakteristisk
Kunder der har købt denne vare købte også

Supply cremesæbe U/P 500ml

Varenummer: 4039
Cremesæbe i beholder med pumpe. Sæben indeholder ikke parfume, hvorfor den er yderst venlig til personer med følsom hud. Ved anvendelse husk da at gnide godt ind i hænderne og skyl så af med rent vand.

Supply Glasrens 750ml svanemrk

Varenummer: 1521
Denne glasrens er effektiv til rengøring på alle blanke overflader, herunder blandt andet glas, spejle, armaturer mm. Skal påsprøjtes overfladen og eftertørres med en ren klud (helst microfiber)

Supply wc rens 0.75 L. Svane

Varenummer: 2108
Denne toiletrens er særlig effektiv til fjernelse af kalk og rust mm. Sikrer et rent og hygiejnisk toilet. Er tilsat parfume, hvorfor den efterlader toilettet velduftende.

Supply shine 1 liter.

Varenummer: 1607
Dette middel bruges til vask og vedligehold af hårde og blanke overflader, hvor det glatte look ønskes bevaret. Midlet er tilsat parfume, der efterlader overfladen med en ren og behagelig duft. Tørrer blankt og stribefrit op.