Skafter

Rekvisitter Skafter
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Kosteskaft med gevind 175 cm.

Varenummer: 2524
Et kosteskaft i høj kvalitet fra Vikan. Kosteskaftet er flot i træ og er rart at bruge. Den perfekte hjælper til et støvfrit gulv.

Mery minimop skaft 140 cm.

Varenummer: 2851
Dette minimopskaft er i holdbart aluminium og anvendes til effektiv flere forskellige rengøringsopgaver. Skaftet passer til Mery minimop-systemet. Det 6-kantede håndtag giver et godt greb.

NMF Hygiejnemopskaft

Varenummer: 2802
Et godt let mopskaft i aluminium fra Vikan. Passer til Vikans mopfremfører. Mopskaftet er i høj kvalitet og er ideelt til professionelt brug.

NMF Teleskopskaft med skumgreb

Varenummer: 2783
Dette teleskopskaft er ideelt til professionel rengøring i højderne og har desuden et behageligt skumgreb, som gør den fysiske oplevelse bedre.

Rasant mopskaft teleskop

Varenummer: 2808
Dette teleskopskaft fra Rasant er en letvægtsstang lavet i aluminium. På trods af den lette vægt er stangen robust og med et håndtag i enden, der gør den behagelig at arbejde med. Stangen kan foldes ud, så den bliver dobbelt så lang.

Rasant skaft alu. 140 cm.

Varenummer: 2807
Dette aluminiumsskaft fra Rasant anvendes til effektiv gulvvask. Skaftet er af høj kvalitet, sabilt og behageligt at bruge.

Sir skaft rød

Varenummer: 2825
Her får du et prisbilligt og holdbart skaft, der er let at anvende til effektiv gulvvask. Skaftet er uden teleskop.

Sir teleskopskaft

Varenummer: 2819
Her får du et prisbilligt og holdbart teleskopskaft, der er let at anvende til effektiv gulvvask. Skaftet er let at indstille i højden, og kan på den måde bruges af mange forskellige mennesker.

Teleskaft m/klicks 100-180cm

Varenummer: 8381
Dette teleskopskaft kan blive 180 cm langt og dermed gøre det let og komfortabelt for dig at vaske gulve under møbler eller lign, eller vaske dine højtstående vinduer. Teleskopskaftet har klicks i enden, der gør det muligt at fastsætte den funktion du ønsker.

Teleskopskaft m/g 100-180

Varenummer: 8380
Dette teleskopskaft er et letvægtsskaft. Til trods for det, er skaftet meget kraftigt og robust. Det skyldes især de kraftige polyamid bøsninger oglåsedele. For at øge brugerens komfort er der påmonteret 2 skumgreb, der gør den behagelig og sikker at betjene - også med våde hænder.

Teleskopskaft med knop

Varenummer: 2594
Teleskopskaftet er i god og holdbar kvalitet og man har taget højde for ergonomi i grebet på håndtaget, der er udformet som en knop. Teleskopskaftet er ideelt til professionelt brug grundet den høje kvalitet. Teleskopskaftet er ikke vandførende.

Unger erGO S-teleskopskalft

Varenummer: 5100
Dette teleskopskaft fra Unger er ergonomisk fremstillet og er justerbar, således at skaftet passer til dig og dine behov. Med blot et enkelt klik frigiver skaftet rengøringsmiddel i den helt korrekte dosis. S-formen gør den ergonomisk behagelig at føre.

Unger erGO tank 0,5ltr

Varenummer: 5107
Denne tank fra Unger monteres på stangen der passer til smart kittet erGO clean. Tanken fyldes med sæbe, der fordeles på gulvet, ved gulvvask.

Unger erGO tank 1ltr

Varenummer: 5106
Denne tank fra Unger monteres på stangen der passer til smart kittet erGO clean. Tanken fyldes med sæbe, der fordeles på gulvet, ved gulvvask.

Unger erGO Teleskopskaft

Varenummer: 5101
Dette teleskopskaft fra Unger er ergonomisk fremstillet og er justerbar, således at skaftet passer til dig og dine behov. Med blot et enkelt klik frigiver skaftet rengøringsmiddel i den helt korrekte dosis.