Mop syntetisk 60 cm.

Denne fejemoppe i blå acryl er ideel til tørmopning af store arealer inden gulvvask. Moppen er af høj kvalitet og med stærke syninger, der giver moppen en lang levetid.
Varenummer: 2810
Mop syntetisk 60 cm. Den syntetiske moppe opbygger en elektrisk ladning, når den er tør, som effektivt tiltrækker og fastholder støvet. Det er både let og hurtigt at anvende moppen, som er et godt alternativ til tung støvsugning. Moppen kan anvendes til alle glatte og tøre overflader. Moppen skal vaskes eller støvsuges efter brug for optimalt resultat. Specifikationer: Længde: 60 cm. Materiale: Acryl
Kunder der har købt denne vare købte også

Pl. poser HD 60x85 cm. (28)

Varenummer: 2623
Bløde affaldsposer. De er både seje og smidige.

Plastsække sorte 55 MY rl.(20)

Varenummer: 2606
Disse sorte plastiksække er solide og robuste og med 55 my. Derfor velegnede til almindeligt, dagligt affald. Passer til de fleste skraldespande.

Supply afkalker 1 L SVANEMÆRK

Varenummer: 2110
Denne afkalker er effektiv til daglig rengøring af toiletter, badeværelser mm. Fjerner dårlig lugt og efterlader det rengjorte område velduftende.

RC Microfiberklud 32x32 gul

Varenummer: 8003
Denne mikrofiberklud er effektiv til at fjerne støv fra alle slags overflader. Kluden bør anvendes tør. Microfiberkluden kan maskinvaskes, men bør vaskes alene, for ikke at overføre partikler fra tøj o.l. Med en størrelse på 32x32 cm, er kluden behagelig at håndtere.