Mirakelsvamp 1stk.

Som navnet antyder har du her en mirakelsvamp. den ideelle løsning til at fjerne striber og smuds fra væggen, til at fjerne mærker fra sko på gulve og til rengøring af hvide sko. Svampen fjerner let de mest genstridige mærker og pletter.
Varenummer: 3347
Mirakelsvamp 1stk En mirakelsvamp er det idelle middel til at fjerne snavs og striber fra de fleste overflader. Svampen er op til 26 gange mere effektiv end en microfiberklud. Du skal dog være lidt påpasselig med sarte overflader. Anvendes med almindeligt vand, der er ikke behov for sæbe o.l. Svampen er som et viskelæder, som slides væk ved brug. Specifikationer: Materiale: 100% melamin resin
Kunder der har købt denne vare købte også

RC svamp med nylon hvid

Varenummer: 6702
RC svamp med nylon hvid

Plastsække sorte 55 MY rl.(20)

Varenummer: 2606
Disse sorte plastiksække er solide og robuste og med 55 my. Derfor velegnede til almindeligt, dagligt affald. Passer til de fleste skraldespande.

RC Microfiberklud 32x32 gul

Varenummer: 8003
Denne mikrofiberklud er effektiv til at fjerne støv fra alle slags overflader. Kluden bør anvendes tør. Microfiberkluden kan maskinvaskes, men bør vaskes alene, for ikke at overføre partikler fra tøj o.l. Med en størrelse på 32x32 cm, er kluden behagelig at håndtere.

CISNE mini-mop 250gr

Varenummer: 3269
Denne Cisne mini-mop er lavet i bomuld og er af høj kvalitet. Den er især ideel til trappevask, da den let kan komme ud i alle hjørner.