Køkken

Kemi Køkken
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Filtersalt fint 2 kg.

Varenummer: 2091
Med dette filtersalt forebygger du effektivt kalkaflejringer i din opvaskemaskine. Saltet blødgører vandet, hvilket skåner maskinen og giver dne en længere levetid.

Filtersalt groft 1,8 kg.

Varenummer: 2092
Groft filtersalt beskytter opvaskemaskinen mod tilkalkning og blødgør samtidig vandet i maskinen. Effektiv ved daglig brug af opvaskemaskine

Finish afspænding 400 ml.

Varenummer: 2089A
Afspændingsmiddel virker i maskinopvaskens sidste fase, hvor midlet går ind og fjerner madrester og samtidig tørrer alt servicen, så det hele efterlades rent og tørt

Finish All in 1 tab 53 stk.

Varenummer: 3081A
Finish All in 1 tab 53 stk.

Finish maskin rens 250ml

Varenummer: 2090A
Maskinrens fjerner aktivt madrester og efterlader service rent og skinnende. Beskytter og renser samtidig maskinen. Neutraliserer dårlig lugt.

Finish Powerball Classic 110st

Varenummer: 2088
Finish Powerball Classic 110st

Iduna grillrens 1 l.

Varenummer: 1400
Denne grillrens fra Iduna anvendes til effektiv rengøring af grill og ovn.

Iduna grillrens 5 liter.

Varenummer: 1438
Iduna grillrens er en grillrens der med øjeblikkelig virkning opløser og fjerner fastbrændte rester og ekstreme fedtaflejringer.

Iduna maskinopvask 5 kg.

Varenummer: 2099
Maskinopvaskepulver fra Iduna efterlader din opvask strålende ren og stribefri. Midlet er ligeledes med til at fremme en hurtig og effektiv tørring af det opvaskede.

Køkkenrens Perma puran 5 liter

Varenummer: 1450
Perma Puran er et særligt effektivt til rengøring og hygiejneopretholdelse i fødevareindustrien: køkkener, bagerier, restauranter, barer og storkøkkener.

Neophos 2.5 kg.

Varenummer: 2086
Neophos er et effektivt opvaskepulver der tilføres i opvaskemaskinen. Fjerner madrester mm. og efterlader en skinnende ren opvask.

Neophos Quantum tabs 25 stk.

Varenummer: 3106
Den mest effektive tabs til din opvaskemaskine. Med disse tabs fra Neophos får du altid et skinnende rent resultat.

Saltpoletter 10 Kg.

Varenummer: 2085
Saltpoletter anvendes til opvaskemaskiner for at sikre en blødgøring af vandet. Minimerer risikoen for at filtre i maskinen tilstopper.

Super opvask konc.M/lime 0.5 l

Varenummer: 2200
Denne opvaskemiddel er udviklet til manuel opvaskning af stærkt besmudset service, herunder gryder, pander, fade mm. Midlet er også effektivt til iblødlægning af grov opvask.

Supply afspænding 1 l. Svane

Varenummer: 4203
Dette afspændingsmiddel er fremstillet til anvendelse i opvaskemaskiner. Midlet er lavtskummende og forebygger kalkophobninger. Produktet sikrer en hurtig og stribefri tørring.