Køkken

Kemi Køkken
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Filtersalt fint 2 kg.

2091
Med dette filtersalt forebygger du effektivt kalkaflejringer i din opvaskemaskine. Saltet blødgører vandet, hvilket skåner maskinen og giver dne en længere levetid.

Filtersalt groft 1,8 kg.

2092
Groft filtersalt beskytter opvaskemaskinen mod tilkalkning og blødgør samtidig vandet i maskinen. Effektiv ved daglig brug af opvaskemaskine

Finish afspænding 400 ml.

2089A
Afspændingsmiddel virker i maskinopvaskens sidste fase, hvor midlet går ind og fjerner madrester og samtidig tørrer alt servicen, så det hele efterlades rent og tørt

Finish All in 1 tab 53 stk.

3081A
Finish All in 1 tab 53 stk.

Finish maskin rens 250ml

2090A
Maskinrens fjerner aktivt madrester og efterlader service rent og skinnende. Beskytter og renser samtidig maskinen. Neutraliserer dårlig lugt.

Finish Powerball Classic 110st

2088
Finish Powerball Classic 110st

Iduna grillrens 1 l.

1400
Denne grillrens fra Iduna anvendes til effektiv rengøring af grill og ovn.

Iduna grillrens 5 liter.

1438
Iduna grillrens er en grillrens der med øjeblikkelig virkning opløser og fjerner fastbrændte rester og ekstreme fedtaflejringer.

Iduna maskinopvask 5 kg.

2099
Maskinopvaskepulver fra Iduna efterlader din opvask strålende ren og stribefri. Midlet er ligeledes med til at fremme en hurtig og effektiv tørring af det opvaskede.

Neophos 2.5 kg.

2086
Neophos er et effektivt opvaskepulver der tilføres i opvaskemaskinen. Fjerner madrester mm. og efterlader en skinnende ren opvask.

Neophos Quantum tabs 25 stk.

3106
Den mest effektive tabs til din opvaskemaskine. Med disse tabs fra Neophos får du altid et skinnende rent resultat.

Perma puran 5 liter

1450
Perma Puran er et særligt effektivt til rengøring og hygiejneopretholdelse i fødevareindustrien: køkkener, bagerier, restauranter, barer og storkøkkener.

Saltpoletter 10 Kg.

2085
Saltpoletter anvendes til opvaskemaskiner for at sikre en blødgøring af vandet. Minimerer risikoen for at filtre i maskinen tilstopper.

Super opvask konc.M/lime 0.5 l

2200
Denne opvaskemiddel er udviklet til manuel opvaskning af stærkt besmudset service, herunder gryder, pander, fade mm. Midlet er også effektivt til iblødlægning af grov opvask.

Supply afspænding 1 l. Svane

4203
Dette afspændingsmiddel er fremstillet til anvendelse i opvaskemaskiner. Midlet er lavtskummende og forebygger kalkophobninger. Produktet sikrer en hurtig og stribefri tørring.