Kemi

Kemi
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Oxycal 1ltr kalkfjerner

JK403001
Oxcal er et meget effektivt rengøringmiddel til at fjerne kalk fra sanitet. Et moderne rengøringsmiddel, der giver en meget hurtigt rengøring af diverse sanitære installationer.

Powerfix-Gel 1ltr surt grundre

JK400601
Powerfix-Gel er et toiletrengøringsmiddel. Er udviklet til at fjerne svære kalkbelægninger, urinsten og rust indvendigt i toiletter, urinaler mm. Produktet er meget fosforholdigt.

SanEco-konc. 1ltr surt sanitet

JK401507
Saneco er et surt sanitetsrengøringsmiddel, der fjerner snavs og kalk og efterlader det rengjorte område med en langtidsvarende firsk duft. Midlet har fået EU blomsten miljømærket.

Supply sanitet 1 L. Svane

2105
Dette sanitetsrengøringsmiddel er effektivt til rengøring af bad, toiletter o.l. Effektivt til at fjerne snavs, fedt og lette kalkdannelser. Kan anvendes på marmor og terrazzo.

Supply sanitet 5 L. Svane

2104
Supply Sanitet er et effektivt rengøringsmiddel til baderum, toiletter og andre sanitære forhold. Midlet er velegnet til fjernelse af snavs, kalklejringer o.l. Påføres med svamp, klud, børste el. lign.

Tana Tasonil 1 l.

3715
Tasonil er et sanitetsrengøringsmiddel, som fungerer exceptionelt godt til kalkfjerning. Tasonil kan bruges på badeværelsets overflader, der udsættes for vand og desuden på amaturer.