Gulvvask

Maskiner Gulvvask
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Fimap Imx 50 B Eco

Varenummer: A0451
Denne gulvvaskemaskine er yderst velegnet til professionel brug og en af markedets absolut bedste spillere. Maskinen er velegnet til rengøring af områder fra 1000 m2 til 1800 m2. Den er designet med op til 4 timers arbejdstid, Eco Mode og et lavt vand, sæbe og energiforbrug. I denne maskine er støjniveauet sænket så meget, at det er muligt at arbejde selv under åbningstider i supermarkeder, hospitaler eller skoler. Maskinen kan leveres med indbygget batterioplader.

Gulvvaskemaskine BR40/10 C Ad

Varenummer: 5002
Denne gulvvaskemaskine fra Kärcher er en af markedets bedste. Maskinen anvendes til daglig rengøring og eller polering af linoleumsgulve. Umiddelbart efter anvendelse, vil gulvet være rent og tørt. Maskinen har en god frihøjde, der gør den fleksibel og velegnet til at komme ind under møbler mm. Håndtaget kan endvidere klappes sammen således maskinen er endnu lavere. Endnu et plus ved denne maskine er, at den er utrolig let at vedligeholde. Sugelæber og børster er lette at skifte og kræver ingen værktøj.

Kärcher Gulvvasker BD 38/12

Varenummer: 5009
Denne gulvvasker fra Kärcher er en gulvvasker med disc. Har samme egenskaber som produktet med varenummer 5008: Et stilrent og kompakt design, god ergonomi og et hurtigopladet lithium batteri. Gulvvaskemaskinen er til professionel brug på større områder. Har et drejbart rat.

Kärcher Gulvvasker BR30/4 C+MF

Varenummer: 5007
Denne gulvvasker fra Kärcher er lille og kompakt - men meget effektiv. Den passer til alle gulvstørrelser lige fra 20m2 til 200m2. Maskinen sørgre for at gulvene er tørre med det samme efter vask og dens lille størrelse gør den fiks at komme rundt med. Kan både skubbes forlæns og baglæns.

Kärcher gulvvasker BR35/12

Varenummer: 5008
Denne gulvvasker fra Kärcher er til professionel brug. Maskinen er innovativ og har en utrolig performance der gør dit arbejde med gulvvask betydeligt lettere. Især er den kendt for sit nye, smarte drejelige vaskehoved, der gør den manøvredygtig og fleksibel. Rattet kan desuden drejes 200 grader, hvilket giver den nogle nye muligheder. Den er blandt andet velegnet i områder med mange møbler, hvor denne slags gulvvaskemaskiner normalt vil have det svært. Lang levetid, reduceret støjniveau og færre CO2 partikler. Alt i alt en god maskine, til dig, der kun vil arbejde med det bedste.