Gulv

Kemi Gulv
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Iduna combifix 5l

Varenummer: 8408
Iduna combifix 5l

Jontec 300 Pur-Eco SmartDose

Varenummer: 1359
Denne Jontec 300 Pur-Eco SmartDose anvendes til effektiv gulvvask. Rengøringsmidlet kommer i en praktisk doseringsflaske, der sikre en præcis og sikker dosering af det koncentrerede rengøringsmiddel. Jontec 300 Pur-Eco SmartDose kan anvendes til rengøring af alle typer gulve, der tåler vand. Rengøringsmidlet er velgenet til alle typer af gulvvask, herunder til gulvvaskemaskiner.

Jontec Extra 5l.

Varenummer: 1883
Jontec Extra sørger for god vedligeholdelse af dine gulve på meget trafikerede områder. Jontec tilfører dine gulve en plejefilm og en skridsikker overflade.

Jontec Plaza 5ltr.

Varenummer: 1449
Jontec Plaza anvendes som forsegler eller som grundpolish, og efterlader et gulv der er både slidstærkt og let at rengøre.

Jontec saponet free 5 l.

Varenummer: 1829
Dette sæbebaserede gulvplejemiddel tilfører en tynd og beskyttende film på overfladen. Plejer, befugter og løsner fedt.

Jontec signature polish 5 l.

Varenummer: 3351
Jontec signature polish 5 l.

Jontec technique 5 liter

Varenummer: 1866
Dette er en ekstra slidstærk grundpolish, der effektivt forsegler porøse gulve. Når du bruger Jontec Technique Free udfyldes gulvets pore, hvilket betyder, at du skal bruge mindre gulvpolish. Der efterlades et semipermanent lag, der øger hæftningen af polish.

Procur-konc. 10ltr vaskepleje

Varenummer: JK300510
Er særligt effektiv som plejemiddel til gulve. Efterlader en plejefilm på overfladen, som modvirker tyggegummirester og andre klistermærker el. lign. klistrer fast til gulvet. Meget effektiv til rengøring af gulve i idrætshaller og andre gulve med stor belastning.

Veroclean 10ltr polishfjerner

Varenummer: JK150710
VeroClean er en yderst effektiv xpress polishfjerner som anvedes til at opløse gammel polish fra gulve. Produktet er lavtskummende, men stadig effektiv, hvorfor virkningstiden holdes meget kort.