Gulv

Kemi Gulv
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Iduna combifix 5l

Varenummer: 8408
Iduna combifix 5l

Jontec 300 Pur-Eco SmartDose

Varenummer: 1359
Denne Jontec 300 Pur-Eco SmartDose anvendes til effektiv gulvvask. Rengøringsmidlet kommer i en praktisk doseringsflaske, der sikre en præcis og sikker dosering af det koncentrerede rengøringsmiddel. Jontec 300 Pur-Eco SmartDose kan anvendes til rengøring af alle typer gulve, der tåler vand. Rengøringsmidlet er velgenet til alle typer af gulvvask, herunder til gulvvaskemaskiner.

Jontec Eternum 5l.

Varenummer: 1865
Dette slidstærke, højglanspolish kan anvendes på alle gulve der tåler vand, undtagen ulakerede træ- og korkgulve. Midlet er beregnet til sidste behandling i en polish-proces. Kan også benyttes som forbehandling.

Jontec Extra 5l.

Varenummer: 1883
Jontec Extra sørger for god vedligeholdelse af dine gulve på meget trafikerede områder. Jontec tilfører dine gulve en plejefilm og en skridsikker overflade.

Jontec Matt 5L Polish

Varenummer: 1436
Jontec Matt 5L polish er en polish til de fleste gulve. Den sikrer en sikker overflade, der ikke fremstår glat. Selv på et gulv, hvor der er meget trafik, er denne polish særligt stærk.

Jontec Plaza 5ltr.

Varenummer: 1449
Jontec Plaza anvendes som forsegler eller som grundpolish, og efterlader et gulv der er både slidstærkt og let at rengøre.

Jontec saponet free 1l.

Varenummer: 1828
Dette vaskeplejemiddel anvendes til effektiv pleje og vask af gulve. Sæben plejer og fugter gulvet og løsner fedt.

Jontec saponet free 5 l.

Varenummer: 1829
Dette sæbebaserede gulvplejemiddel tilfører en tynd og beskyttende film på overfladen. Plejer, befugter og løsner fedt.

Jontec signature polish 5 l.

Varenummer: 3351
Jontec signature polish 5 l.

Jontec technique 5 liter

Varenummer: 1866
Dette er en ekstra slidstærk grundpolish, der effektivt forsegler porøse gulve. Når du bruger Jontec Technique Free udfyldes gulvets pore, hvilket betyder, at du skal bruge mindre gulvpolish. Der efterlades et semipermanent lag, der øger hæftningen af polish.

Jontec Timesaver 5 l.

Varenummer: 1861
Med denne ekstra slidstærke gulvpolish får du et gulv med meget høj glans, der er modstandsdygtigt overfor ridser o.l. Den tørrer op i et tykt lag med meget høj slidstyrke og flot glans.

Marmor/terraz. rengøring 1 l.

Varenummer: 2216
Velegnet til daglig rengøring af blandt andet marmorborde, håndvaske, badekar mm. Tørres efter med en tør klud.

MAXX Bendurol2, 5ltr.

Varenummer: 1430
Bendurol Maxx er et universalrengøringsmiddel. Ved anvendelse giver Bendurol Maxx en skridsikker overflade. Behøver en kort reaktionstid på 5 minutter

Monel gulvpleje 1 l.

Varenummer: 1844
Monel gulvpleje anvendes til rengørig og pleje af vinyl- og linoleumsgulve. Gulvplejemidlet fjerner snavs og beskytter gulvets overflade, så gulvet vil bevare sit oprindelige udseende i lang tid.

Monel gulvpleje 10 l.

Varenummer: 1845
Monel gulvpleje anvendes til rengørig og pleje af vinyl- og linoleumsgulve. Gulvplejemidlet fjerner snavs og beskytter gulvets overflade, så gulvet vil bevare sit oprindelige udseende i lang tid.