Diverse

Vinduespolering Diverse
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Hiflo Granulat i Pose 4x6l

Varenummer: 3895
Hiflo granulat bruges i vandanlæg fra Hiflo Nlite serien. Granulatet producerer helt rent vand som sikrer en stribefri glasrengøring. Unger granulat er et must til professionelt vinduesvask, da resultatet ikke er til at tage fejl af.

HiFlo nLite Børste 40cm

Varenummer: 3849
Denne børste kan anvendes på de fleste overflader, herunder til indvaskning af vinduer. Børsten er let at håndtere, selv i højden, hvor du har fuld kontrol.

HiFlo nLite Børste 60cm

Varenummer: 3869
Denne børste fra Unger passer til Hiflo Nlite Master teleskopstængerne. Den er fremstillet til at vand fra vandslangen kan løbe ind gennem børsten.

HiFlo nLite Dysesæt spray 2stk

Varenummer: 3847
Dette dysesæt er til montering på nLite vandbørster. Disse dyser er spraydyser hvilket gør dem velegnet til rengøring af større overflader.

HiFlo nLite Dysesæt ståle 2stk

Varenummer: 3846
Dette dysesæt er til montering på nLite vandbørster. Disse dyser er stråledyser hvilket gør dem velegnet til effektiv rengøring af specifikke områder.

HiFlo nLite lynkobling slanger

Varenummer: 3843
Denne HiFlo nLite lynkobling er en quick release slangekobling som kan benyttes sammen med nLite slanger således at disse hurtigt kan monteres og afmonteres.

HiFlo nLite slange 25m

Varenummer: 3842
Denne slange på 25 meter, kan løbe enten indvendigt i Hiflo Nlite Master eller uden på den. Tilfører dine ruder vand, så de bliver skinnende rene.

HiFlo nLite Slange/børste tils

Varenummer: 3851
Med denne slange kan du nemt montere yderligere nLite-dyser til dine nLite vandbørste. Med de ekstra dyser får du endnu bedre effektiv af din rengøring, og du kan tilpasse redskabet til dit eget behov. Slangen er en slangesamler.

HiFlo nLite Solar børste 27cm

Varenummer: 3862
Denne vandbørste fra populære Unger er eminent til grunddigt rengøring af solceller/ solpaneler. Børsten passer til Unger nLite stænger. Den har en god dækningsflade og er en populær vare til rengøring af solceller.

HiFlo nLite Solar børste 40cm

Varenummer: 3861
Denne vandbørste fra populære Unger er eminent til grundig rengøring af solceller/ solpaneler. Børsten passer til Unger nLite stænger. Den har en stor dækningsflade og er en populær vare til rengøring af solceller.

HiFlo nLite taske

Varenummer: 3852
Denne taske fra Unger gør det lettere at transportere dit nLite udstyr. Tasken er fremstikket i et solidt nylonmateriale og er udstyret med en rem, der gør den behagelig at transportere over skulderen eller i hånden.

HiFlo nLite vandkontrol

Varenummer: 3853
Denne nLite vandkontrol giver dig optimal kontrol over dit vandflow. Kontrolenheden bruges til at lukke for vandtilførslen og er meget praktisk, når du er langt væk fra dit rentvandsanlæg.

HiFlo nLite Vinkel børste 40cm

Varenummer: 3850
Denne børste er meget effektiv og kan anvendes på mange typer overflader, herunder til vinduespudsning.

HiFlo nLite Vinkelled kort

Varenummer: 3844
Med denne Hiflo Nlite er det nemt at rengøre vinduer og andre overflade i højden. Vinkelledet er letvægts, hvilket gør, at det er let at holde og giver en fin kontrol over arbejdet.

HiFlo nLite Vinkelled lang

Varenummer: 3845
Med denne Hiflo Nlite er det nemt at rengøre vinduer og andre overflade i højden. Vinkelledet er letvægts, hvilket gør, at det er let at holde og giver en fin kontrol over arbejdet.