Diverse

Rekvisitter Diverse
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Decilitermål plast/udgået

Varenummer: 1880
Decilitermål i plast til afmåling af rengøringsmidler, mm.

Forlængerledning 10 m.

Varenummer: 2887
Du har sikkert prøvet det der med at støvsugeren pludselig slukker midt i en rengøring, fordi du har revet stikket ud. Med denne forlængerledning undgår den irriterende afbrydelse og så kan du endda komme 10 meter længere rundt omkring.

Tom sprayflaske ½ltr. hvid

Varenummer: 2945A
Denne tomme sprayflaske kan bruges til at samle rester og slatter af de samme rengøringsmidler, når der skal ryddes ud. Den kan også bruges til hjemmelavede rengøringsmidler, som du selv har blandet - vær dog opmærksom på sikkerhedsforanstaltninger hvis du eksperimenterer.

Unger long finger 40 cm.

Varenummer: 3059
Unger long finger 40 cm.

Vaskepose 30x40 cm.

Varenummer: 3228
Denne vaskepose anvendes til at beskytte tøjet mod slid. Samtidig beskytter posen vaskemaskinen fra hårde genstande som bøjler o.l.

Vikan gulvskraber 70 cm. drej

Varenummer: 3297
Denne gulvskraber er fleksibel og kan passende bruges på badeværelset eller i storkøkkener.

Vikan refill gummi 50 cm. hvid

Varenummer: 2553
Vikan Refill Gummi 50 CM. Hvid er en ekstra reservedel til din gulvskraber. Denne Vikan Refill er dobbeltlæbet, hvilket gør den meget effektiv til at samle vand

Vikan refill gummi 70 cm.hvid

Varenummer: 2551
Udskiftningsgummi til Vikans skrabere til vådrum og køkken. Gummiet kommer med erstatningskassette. Hvis du vasker gummiet hyppigt hindrer du, at der kommer ubudne bakterier mellem gummilæberne.

Vikan refill gummi hvid 70 cm.

Varenummer: 3304
Ekstra dobbeltlæbet gummistykke til montering i Vikan gulvsvaber. Den dobbelte gummilæbe gør den effektiv til at skrabe vand sammen alle typer overflader.