Diverse

Kemi Diverse
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Klinkeolie 5 L.

2210
Er en effektiv olie der anvendes som plejemiddel til sten, klinker, terrazzo, marmor mm. Kan også anvendes som fordampningsstopper i spule-vaskemaskiner.

Monel doseringspumpe 10 l.

1843
Med denne doseringspumpe får du en huritg og sikker måde at dosere kemi. Pumpen sikre, at du altid doserer ens, hvilket sparer både tid og penge.

Rodalon udendørs 10% 1 L.

2053
Rodalon til udendørs rengøring er effektivt og bleger ikke. Anvendes derfor ofte til rengøring af fx. havemøbler, parasoller, drivhuse og fliser.

SanEco flaske 500ml (tom)

JK012370
Denne flaske er til genopfyldning/refill af Saneco sanitær rengøringsmiddel. Flasken kan indeholde 500 ml. og har et ergonomisk sprayhåndtag.

Spærrevæske 1 l.

3294
Denne spærrevæske fungerer til alle typer af vandfri urinaler og beskytter mod dårlig lugt fra kloaker og afløb.

Supply Bord-og Laminatrens 1l

1404
Med Supply bord- og laminatrens får du et effektivt rengøringsmiddel specialfremstillet til brug på linoleums- og laminatplader.

Supply Maskinafkalker 1 L.

2084
Et effektivt afkalkningsmiddel til diverse maskiner og apparater. Anvendes blandt andet til opvaskemaskiner, elkedler mm.

3M industri cleaner 500 ml.

2211
Dette rensemiddel er effektiv til fjernelse af blandt andet klæbemidler, taperester, fedt, olie og snavs. Er baseret på olie og er godt til generel rengøring. Efterlader en god duft. Til proffessionelt brug.

3M metalpolish 600 ml.

2208
Denne metalpolish er effektiv til pudsning af metaloverflader, herunder både stål og aluminium, kobber mm. Efterlader en skinnende ren overflade.

Activa Screen Clean 100ml

3181
Activas skærmrens fungere fantastisk til at rense fedtfingre og støv af skærme å computere, tablets og telefoner.

Activa trykluft 520ML

3011
En Activa trykluft spray anvendes til at fjerne støv og til at løsne snavs. Meget effektivt til at rengøre fx fotoudstyr og elektronik.

Afløbsrens 1l.

2071
Denne afløbsrens er effektiv til opløsning af både delvist eller helt tilstoppede afløb. Hæld afløbsrens i, lad virke og skyl efter med vand.

Airwick Citrus 300 ml.

2064
Denne duftrenser fra Airwick er velegnet til mindre lokaler. Den efterlader en behagelig, mild duft af citrus.

Airwick Cotton Breeze 300ml

8349
Denne duftspray har en eksklusiv duft af cottn breeze. Duftspray fjerner dårlig lugt inden for få sekunder. Drives af filtreret luft.

Airwick magnolia & cherry300ml

8348
Denne duftspray har en eksklusiv duft af kirsebær og magnolie. Duftspray fjerner dårlig lugt inden for få sekunder. Drives af filtreret luft.