Børster

Rekvisitter Børster
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Afstøver syntetisk magic

2492
Denne støvkost er ideel til daglig afstøvning i hjemmet eller på kontoret. Teleskopskaftet giver bedre rækkevidde.

Autobørste med kort skaft

2501
Autobørste med kort skaft er en effektiv børste i hård plast. Børsten har et kort skaft, der gør den særligt velegnet til mindre arbejdsopgaver.

Autobørste med langt skaft

2500
Autobørste med langt skaft er en effektiv børste til rengøring af hårde overflader, herunder metal og hård plast. Børsten har en passende længde, som gør den behagelig at benytte med 1 arm.

Bilbørste oval med gennemløb

2465
Denne børste fra Vikan bruges til almindelig rengøring af bilen, primært når der rengøres fra spand.

Hoved til afstøver tele UDGÅET

2519
Dette hoved til en afstøver teleskopstang er meget ideel til afstøvning af hjørner, kroge mm. Grundet sit gevind der passer til en universal teleskopstang, er den god til at komme i hjørnerne

Lange Lone

2493
Med denne effektiv radiatorbørste når du nemt støv og snavs både bag og nede i radiatorer. Børsten kan nemt bøjes, så den når ud i alle kroge. Ideel til professionelt brug.

Lange maren sort

2487
Lange Maren er en smal støvkost af høj kvalitet. Er ideel til at bruge på fx en cafe eller i bageriet.

Max Teleskopbørste 1,3-2,5 m.

8339
Denne teleskopbørste kan blive op til 2,5 meter lang. Det er derfor muligt at fjerne støv, spindelvæv mm. i selv lokaler, hvor der er højt til loftet. Børsten er let at indstille i længde.

Neglebørste hvid

2482
En stiv neglebørste fra Vikan med godt greb.

Radiatorbørste Coronet

8338
Denne radiatorbørste anvendes til at fjerne støv, snavs mm. mellem radiatorrørene, hvor det normalt ikke er let at komme til. Har et drejeled, der gør den effektiv på selv de mindste steder.

Sani Fix Børste blå

1220
Med denne SaniFix børste får du altid et godt resultat. Børstens udforming gør den ideel til anvendelse på områder, der er svære at komme til. Fx bag armaturer. Derfor er den også kaldet fugebørste.

Sani Fix Børste rød

1219
Med denne SaniFix børste får du altid et godt resultat. Børstens udforming gør den ideel til anvendelse på områder, der er svære at komme til. Fx bag armaturer. Derfor er den også kaldet fugebørste.

Sir fugebørste 228 mm.

2836
Fugebørsten fra SIR er fremstillet i hård plast og hårene er hårde, hvilket gør dem effektive til rengøring af fuger.

Toiletbørste med skål

2474
Toiletbørste fra Vikan med tilhørende holder/skål.

Vikan Uldafstøver

2488
Her får du en praktisk og effektiv støvkost, der kan komme ud i alle hjørner og kanter. Denne støvkost er velegnet til afstøvning af skrøbelige og værdifulde genstande.