Bad/Toilet

Kemi Bad/Toilet
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Flydende skur 500 ml.

Varenummer: 3432
Flydende skur 500 ml. er velgegnet til rengøring af fliser, badekar, kummer, gryder, pader, mm. Et rigtig godt skuremiddel velegnet til professinoelt brug.

Into Wc 750 ml.

Varenummer: 2048
Into WC er en effektiv, flydende toiletrens. Det er et surt højrensningsmiddel der er meget effektiv mod kalk, snavs mm. Indeholder farve uden parfume.

Klosetvæske 2.5l.

Varenummer: 2201
Klosetvæske 2.5l.

Kristalin classic 1 L.

Varenummer: 2044
Et meget godt alkalisk rengøringsmiddel, der anvendes til sanitetsrengøring. Du kan bruge midlet til daglig rengøring af diverse sanitære områder til at fjerne kalkslør, snavs og fedt. Kristalin Classic er velegnet til professionelt brug.

Kristalin classic 5 l.

Varenummer: 2045
Et meget godt alkalisk rengøringsmiddel, der anvendes til sanitetsrengøring. Du kan bruge midlet til daglig rengøring af diverse sanitære områder til at fjerne kalkslør, snavs og fedt. Kristalin Classic er velegnet til professionelt brug.

Lime a way extra 1l

Varenummer: 2100
Lime a way extra 1l

Maxx Into2 1 liter

Varenummer: 1452
Maxx Into2 er et sanitærrengøringsmiddel til daglig brug. Særligt velegnet til sanitærområder med høj besøgsfrekvens.

Maxx Windus C2 5ltr

Varenummer: 1667
Maxx Clean er et effektivt middel mod snavs og fedt på glas og andre glatte overflader. Windus Clean efterlader de rengjorte overflader blanke og skinnende. Midlet er uden parfume og farve.

Maxx Windus C2 750ml

Varenummer: 1665
Maxx Windus C2 er et effektivt middel mod snavs og fedt på glas og andre glatte overflader. Maxx Windus efterlader de rengjorte overflader blanke og skinnende. Midlet er uden parfume og farve.

Optima 500ml glasrens-spray

Varenummer: JK252044
Kiehls Optima er et rengøringsmiddel til inventar og glas. Særdeles velegnet på acryl og plexiglasoverflader. Produktet sprøjtes på overfladen eller en klud og tørres ud. Efterlader ingen striber eller film.

Oxycal 1ltr kalkfjerner

Varenummer: JK403001
Oxcal er et meget effektivt rengøringmiddel til at fjerne kalk fra sanitet. Et moderne rengøringsmiddel, der giver en meget hurtigt rengøring af diverse sanitære installationer.

Patronal-eco 1ltr surt sanitet

Varenummer: JK403201
Et meget effektivt sanitetsrengøringsmiddel fra Kiehl. Rengæringsmidlet er med økologisk retningsvisende syrekombination. Giver et flot resultat.

Powerfix-Gel 1ltr surt grundre

Varenummer: JK400601
Powerfix-Gel er et toiletrengøringsmiddel. Er udviklet til at fjerne svære kalkbelægninger, urinsten og rust indvendigt i toiletter, urinaler mm. Produktet er meget fosforholdigt.

SanEco-konc. 1ltr surt sanitet

Varenummer: JK401507
Saneco er et surt sanitetsrengøringsmiddel, der fjerner snavs og kalk og efterlader det rengjorte område med en langtidsvarende firsk duft. Midlet har fået EU blomsten miljømærket.

Sani 100 1l.

Varenummer: 2017
Dette sanitetsrengøringsmiddel anvendes til at fjerne sanitær snavs som hudfedt, kosmetik og sæberester. Rengøringsmildet er samtidig effektivt til at hindre opbygning af kalk og kalksæbe. Efterlader en frisk duft i rummet pga. den lugtneutraliserende O.N.T. teknologi.